Realizacje
Nasze ponad dwudziestoletnie doświadczenie w branży to czas realizacji szeregu projektów gastronomicznych i udanej współpracy z restauratorami, właścicielami obiektów na terenie całej Polski. Specjalizujemy się w „szytych na miarę” projektach gastronomicznych. Wspólnie z klientem projektujemy kuchnię, dobieramy urządzenia gastronomiczne oraz sprzęt drobny dopasowany do jego indywidualnych potrzeb.
W naszym portfolio znajdują się zarówno duże projekty gastronomii hotelowej, restauracje, mała gastronomia, jak również zakłady przetwórstwa oraz stołówki szkolne.
![](https://restaurator.pl/wp-content/uploads/2017/10/Smak_na_tak_realizacje.jpg)
SIEĆ RESTAURACJI SMAK NA TAK
Wyposażanie restauracji „Smak na tak” to wyjście naprzeciw nowemu formatowi – samoobsługowemu systemowi sprzedaży na wagę.
< Więcej >![](https://restaurator.pl/wp-content/uploads/2017/10/wol_w_centrum_realizacje.jpg)
„WÓŁ W CENTRUM” – STEAK, BURGER & BAR W TARNOBRZEGU
Tarnobrzeski „Wół w centrum” powstał dla amatorów wołowiny. W nowocześnie wyposażonej kuchni i na najwyższej jakości grillu przygotowywane są steki oraz burgery z najlepszej jakości polskiej wołowiny.
< Więcej >![](https://restaurator.pl/wp-content/uploads/2017/08/Restaurator-Realizacje-Kurt-Scheller-Bistro-Kielce.jpg)
KURT SCHELLER BISTRO
Kurt Scheller Bistro w Kielcach to drugie bistro w Polsce sygnowane nazwiskiem światowej sławy mistrza sztuki kulinarnej, a jednocześnie pierwsze działające na zasadzie franczyzy i należące do tworzonej obecnie ogólnopolskiej sieci.
< Więcej >