Realizacje
Nasze ponad dwudziestoletnie doświadczenie w branży to czas realizacji szeregu projektów gastronomicznych i udanej współpracy z restauratorami, właścicielami obiektów na terenie całej Polski. Specjalizujemy się w „szytych na miarę” projektach gastronomicznych. Wspólnie z klientem projektujemy kuchnię, dobieramy urządzenia gastronomiczne oraz sprzęt drobny dopasowany do jego indywidualnych potrzeb.
W naszym portfolio znajdują się zarówno duże projekty gastronomii hotelowej, restauracje, mała gastronomia, jak również zakłady przetwórstwa oraz stołówki szkolne.
SIEĆ RESTAURACJI SMAK NA TAK
Wyposażanie restauracji „Smak na tak” to wyjście naprzeciw nowemu formatowi – samoobsługowemu systemowi sprzedaży na wagę.
< Więcej > Kielce, Gdańsk, Gdynia, Wrocław, Bełchatów / www.smaknatak.pl„WÓŁ W CENTRUM” – STEAK, BURGER & BAR W TARNOBRZEGU
Tarnobrzeski „Wół w centrum” powstał dla amatorów wołowiny. W nowocześnie wyposażonej kuchni i na najwyższej jakości grillu przygotowywane są steki oraz burgery z najlepszej jakości polskiej wołowiny.
< Więcej > Tarnobrzeg / www.wolwcentrum.plKURT SCHELLER BISTRO
Kurt Scheller Bistro w Kielcach to drugie bistro w Polsce sygnowane nazwiskiem światowej sławy mistrza sztuki kulinarnej, a jednocześnie pierwsze działające na zasadzie franczyzy i należące do tworzonej obecnie ogólnopolskiej sieci.
< Więcej > Kielce / www.kurtschellerbistro.pl