Usługi

Oferta naszej firmy to szeroka gama urządzeń do wyposażenia lokali gastronomicznych w tym restauracji, obiektów hotelowych, małych lokali gastronomicznych, food trucków, stołówek oraz zakładów przetwórstwa.

Wspieramy klientów w projektowaniu technologicznym i funkcjonalnym obiektów gastronomicznych. Jesteśmy autoryzowanym serwisem wszystkich oferowanych przez naszą firmę urządzeń do gastronomii oraz pomieszczeń towarzyszących.
Szkolimy personel lokalu gastronomicznego, aby korzystał z zakupionego w naszej firmie sprzętu bezpiecznie oraz jak najbardziej efektywnie.


Wyposażenie

Dostarczamy wyposażenie gastronomii do restauracji, obiektów hotelowych oraz małych lokali gastronomicznych w tym food trucków.

W ofercie naszej firmy znajduje się sprzęt gastronomiczny, dostosowany do wymagań różnego typu projektów gastronomicznych. Wyposażenie kuchni z dbałością o jakość, funkcjonalność oraz budżet klienta to nasz priorytet.

Zaopatrujemy w wyposażenie gastronomii zarówno duże restauracje, obiekty hotelowe jak i małe lokale takie jak bary, kawiarnie, klubokawiarnie, lodziarnie oraz popularne w ostatnich latach food trucki.
Oferujemy szeroką gamę urządzeń do gastronomii uznanych producentów, sprzęt drobny oraz wszelkiego typu materiały eksploatacyjne takie jak środki utrzymania czystości, paliwo do podgrzewaczy i wiele innych.

Wspieramy naszych klientów w procesie wyboru odpowiedniego sprzętu. Doradzamy, porównujemy, przedstawiamy różne warianty cenowe i rozwiązania technologiczne, a następnie dostarczamy i montujemy urządzenia oraz szkolimy pracowników.


Projektowanie

Projektujemy lokale gastronomiczne tak, aby kuchnia, pomieszczenia towarzyszące spełniały najwyższe wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy jak i ergonomii.

Specjalizujemy się w „szytych na miarę” projektach gastronomicznych. Wspólnie z klientem projektujemy kuchnię, dobieramy urządzenia gastronomiczne oraz sprzęt drobny dopasowany do jego indywidualnych potrzeb. Dbamy o to, aby tworzone przez nasza firmę koncepty gastronomiczne uwzględniały rygorystyczne wymagania dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy.

Przykładamy szczególną wagę do ergonomii pracy w projektowanych przez nas kuchniach oraz pomieszczeniach towarzyszących. Pozwala to na podniesienie wydajności pracy, ograniczenie kosztów produkcji żywności przy zachowaniu najwyższej jakości produktu. Projektowane przez naszych specjalistów obiekty gastronomiczne spełniają wszelkie normy jakościowe oraz ekologiczne.

Nasza obsługa rozpoczyna się już na etapie „pomysłu klienta”. Doradzamy, projektujemy, pomagamy w uzyskaniu niezbędnych pozwoleń, montujemy, uruchamiamy, a następnie szkolimy pracowników.


Serwis

Serwisujemy sprzęt gastronomiczny producentów, którzy współpracują z naszą firmą tak aby maksymalnie skrócić czas naprawy wyposażenia lokali gastronomicznych.

Znakiem rozpoznawczym naszej firmy jest wysoka jakość serwisu urządzeń do gastronomii sprzedawanych przez naszą firmę. Nasi serwisanci regularnie przechodzą szkolenia podnoszące ich kwalifikacje w zakresie naprawy urządzeń gastronomicznych.

Jesteśmy autoryzowanym serwisem wszystkich oferowanych urządzeń do gastronomii oraz pomieszczeń towarzyszących. Serwisujemy między innymi kuchnie, piece, specjalistyczne szafy na wino, zmywarki, meble ze stali nierdzewnej czy sprzęt drobny będący na wyposażeniu lokali gastronomicznych.

Dzięki współpracy z producentami, doskonale wyszkolonej kadrze serwisantów działamy szybko i skutecznie. Wiemy, że sprawny serwis urządzeń gastronomicznych to klucz do sukcesu wszystkich lokali gastronomicznych.


Szkolenia

Szkolimy personel lokalu gastronomicznego aby korzystał z zakupionego w naszej firmie sprzętu bezpiecznie oraz jak najbardziej efektywnie.

Dzięki stałej współpracy z wieloma szefami kuchni, wiemy jak ważny jest personel i jego umiejętności. Naszym klientom oferujemy bezpłatne szkolenia posprzedażowe prowadzone w ich obiektach gastronomicznych.

Organizujemy również szereg pokazów najnowszych urządzeń, technik i technologii, które mogą usprawnić pracę w takich miejscach jak restauracja hotelowa, bar, pizzeria, lodziarnia, cukiernia, food truck czy inne projekty gastronomiczne.

Jesteśmy przekonani, że wiedza i praktyczne umiejętności oraz otwartość personelu, wsparte najnowszymi technologiami stanowią podstawę nowoczesnej, zdrowej, ekologicznej gastronomii XXI wieku.